| |
نام : | |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
صبح روز چهارشنبه ساعت 11 تعدادی از اعضای کودک کتابخانه در محل سالن اجتماعات فرهنگسرای کوثر گرد هم آمده و به رقابت پرداختند در این رقابت از بچه ها خواسته شد در رابطه به ایام محرم(مراسم تعزیه،جنگ سپاه امام حسین و سپاه یزید و...) نقاشی ای بکشند.در پایان رقابت به 6 نفر از شرکت کنندگان هدیه ای به رسم یادبود اهدا شد.
یکشنبه عصر ، ساعت 5:30 عصر 4 تن از اعضای کودک کتابخانه گرد هم آمدند تا به رقابت بپردازند قرار شد بچه هر کدام خلاصه ای از کتاب های پیشنهادی کتابدار بنویسند هدف از برگزاری این مسابقه شناساندن کتاب های خوب به بچه ها و شیوه ی نوشتن یک خلاصه علمی برای کتاب بود.
یکشنبه عصر ساعت 5 تعدادی از اعضای کودک که جمعاً 8 نفر بودند در محل کتابخانه کوثر گرد آمدند تا برای کتاب مصور و بدون کلام "گل های پیاده رو" داستان بنویسند.از بچه ها خواسته شد علاوه بر توجه به نکات ریز به کار رفته در لابه لای تصاویر کتاب، عنوان مناسبی هم برای داستان خود انتخاب کنند.
کتابخانه کوثر برگزار کرد:
دوشنبه صبح مسابقه داستان نویسی با حضور تعدادی از اعضای کودک کتابخانه برگزار گردید در این رقابت دوستانه، ابتدای یکی از داستان های کتاب "365 قصه برای شب های سال " با عنوان " دروغگوها " برای بچه ها گفته شد و از آن ها خواسته شد داستان را ادامه داده و برای داستانک خود عنوانی نیز انتخاب کنند.
تحلیل و بررسی یک به یک داستان ها از بخش های دیگر این رقابت بود.
کتابخانه ی کوثر برگزار کرد
کارگاه تصویر و اندیشه با حضور 3 تن از علاقه مندان کودک در محل کتابخانه ی کوثر برگزار گردید.در این کارگاه ، کتاب های تصویری "مثل یک ببر بخواب" از انتشارات افق و "کرم شلوار پوش" از انتشارات علمی و فرهنگی توسط بچه ها بازخوانی شد.
گفتگوی کتابدار با بچه ها درباره ی تصاویر کتاب از بخش های دیگر این کارگاه بود.
گفتنی است کتاب « مثل یک ببر بخواب » در سال ۲۰۱۳ در فهرست ۱۰ کتاب پرفروش نیویورک تایمز و در فهرست افتخار جایزه کَلدکات برای تصویرگر کتاب و جایزه شارلوت زولوتوف برای نویسنده کتاب قرار گرفته است.
تصویرگری کتاب رنگارنگ و جذاب است و با جزییات زیادی که دارد بارها و بارها کودک را به مرور تصاویر ترغیب میکند. «پاملا زاگارنسکی» در تصویرگری کتاب «مثل یک ببر بخواب» از تکنیکهای ترکیبی طراحی روی چوب و تصویرگری کامپیوتری بهره برده است. او تا کنون دو بار برنده جایزه کَلدکات برای تصویرگری کتاب شده است.
کتابخانه ی کوثر برگزار کرد:
سه شنبه عصر تعدادی از اعضای کودک که در میان آن های یک نوجوان نیز حضور داشت به رقابت پرداختند.
در این رقابت دوستانه ، از بچه ها خواسته شد نقاشی ای با موضوع فرش و قالی به تصویر بکشند.
در پایان رقابت نیز بچه ها دو دقیقه فرصت داشتند تا از نقاشی خود دفاع کنند و درباره رنگ ها و طرح ها و طنزهایه کار رفته در نقاشی هاشان صحبت کنند.
ب
کارگاه داستان نویسی گروهی با حضور 6 نفر از اعضای کودک در محل کتابخانه کوثر برگزار گردید.
در این کارگاه که یک ساعت به طول انجامید بچه ها به کمک هم و به صورت گروهی یک داستان کوتاه خلق کردند. در پایان کارگاه نیز از بچه ها خواسته شد یک نقاشی گروهی درباره داستانی که نوشته بودند بکشند.
نشست خواندن گروهی با حضور جمعی از اعضای کودک در کتابخانه ی عمومی کوثر برگزار گردید
در این نشست ابتدا هر یک از بچه ها به گفتن خلاصه ای از یکی از کتاب های مجموعه 4 جلدی "قصه های نترسناک" پرداختند سپس این مجموعه توسط بچه ها بازخوانی شد.
در ادامه ی این نشست کتابدار پرسید و بچه ها جواب دادند. متن ها و تصاویر جالب، موضوع این سوال و جواب ها بودند.در پایان نشست نیز از بچه ها خواسته شد یک نقاشی با موضوع "انواع کفش" بکشند.
نشست خواندن گروهی با محوریت آثار "تد هیلز" نویسنده و تصویرگر مشهور آمریکایی ، با حضور جمعی از دبستانی ها در کتابخانه کوثر برگزار گردید.
در این نشست ابتدا هر یک از شرکت کنندگان بخش هایی از کتاب "اردک و غاز به سفر می روند" را به صورت دوره ای خوانده ؛سپس به سوالاتی که کتابدار در حین خوانش کتاب مطرح می کرد پاسخ دادند شایان ذکر است این سوال و جواب ها عمدتاً با هدف درک عمیق و بهتر مطالب صورت میگرفت.
صحبت و گفتگو درباره ی تصاویر طنز و ابتکاری تصویرگر و معرفی دیگر آثار این نویسنده، از دیگر بخش های این نشست بود.
در پایان نیز از شرکت کنندگان خواسته شد درباره آن بخش از کتاب که به نظرشان جالب آمده ،نقاشی ای بکشند.
یکشنبه عصر ، در محل کتابخانه کوثر مسابقه ای تحت عنوان "خلاصه گویی" میان اعضای کودک کتابخانه برگزار گردید.
در ابتدای این رقابت از بچه ها خواسته شد یک کتاب مرتبط با گروه سنی خود انتخاب کنند سپس 20 دقیقه به آن ها فرصت داده شد تا کتاب را مطالعه کنند. پس از پایان این فرصت از آن ها خواسته شد به ارائه ی خلاصه ای از کتابی که خوانده اند بپردازند .
در پایان رسول موسویان و ابوالفضل محمدی به دلیل فن بیان قوی تر نسبت به سایر بچه ها و هم چنین استفاده از زبان بدن در ارائه ی خود توانستند بهتر از همه ظاهر شده و هر دو به عنوان برنده این رقابت انتخاب شدند.